Canticum Anglicum met Studiedag de Zomer in!

Op zondag 29 juni sloot Canticum Anglicum het seizoen af met een studiedag op Kaageiland. Tijdens een drie uur durende workshop onder leiding van gastdocent Richard Zook bekeken wij de koorzang eens van een andere kant. Onder andere de verschillen tussen eh, è, éh, a, ah en á en andere subtiliteiten van het zingen in de Engelse taal passeerden de revue. Maar het nuttige werd vooral gecombineerd met het aangename en de dag werd afgesloten met een goed diner bij restaurant De Twee Wilgen. Hieronder een korte impressie in foto’s.

Ons koor heeft nu zomerstop, op woensdag 20 augustus beginnen de repetities weer!

Impressies van de studiedag op Kaageiland

Impressies van de studiedag op Kaageiland

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .