Terugkijken op een geslaagd concert

Nadat Canticum Anglicum twee jaar geen concerten heeft kunnen geven door de coronapandemie, konden we ons afgelopen zaterdag 2 april verheugen op een grote opkomst voor het Passieconcert in de Cosmas en Damianuskerk te Abcoude.

De week vóór het concert was het nog even spannend omdat onze sopraan Eva en organist/tenor Michiel toch nog uitgeschakeld werden door het virus. De sopranen hebben dit gemis gelukkig samen kunnen opvangen en de mannen waren creatief aan het switchen tussen het zingen van de tenor- en de baspartij. Organist Henk Verhoef heeft op fantastische wijze de leeggevallen stoel van Michiel Mirck ingevuld. Kers op de taart was de instrumentale omlijsting van The Funeral Sentences van Henry Purcell door Christopher Francis Price en Amir Rabinovitz (trompet), Tim Ouwejan en Tomás Ferreira (trombone) en Glenn Liebaut (slagwerk).

Hieronder een kleine impressie van het concert en de repetitie voorafgaand aan het concert.

Dit bericht werd geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink .